Çankırı

Okul bahçelerine düzenleme

16:31 25 Aralık 2015
Okul bahçelerine düzenleme

Çankırı Belediyesi, okul bahçelerinin ihtiyaç duyulan alanlarında asfalt yama ve tamir çalışmalarını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı açıklamada, Dr. Refik Saydam İlkokulu, Şehit Korhan Kuruçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçelerinde asfalt yama ve tamir çalışmaları yapıldığını belirtti.

Öğrencilerin temiz ve bakımlı bir ortamda eğitim almasını amaçladıklarını dile getiren Dinç, şunları kaydetti:

"Çankırı'da eğitim denilince akla gelen ilk adres artık Çankırı Belediyesidir. Okul müdürlerimiz de bizi bu ailenin bir parçası olarak gördükleri için her türlü isteklerini bizimle paylaşıyorlar. Okul bakım ve tamiratları yapılırken okul bahçelerinde bozulmalar meydana gelmiş. Öğretmenlerimiz bize bildirir bildirmez Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, talep eden okullarımızın bahçelerinde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Eğitim yuvalarımızın bahçelerindeki bozuklukları gidererek çocuklarımız, gençlerimiz ve öğretmenlerimiz için daha düzgün alanlar oluşturduk." 

Öte yandan asfalt yama çalışmaları kapsamında yeni hastane morg giriş yolu asfaltlanırken, pazar pazarında da bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildiği bildirildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.