Çankırı

AK Parti'den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

21:56 23 Ocak 2016 2 Yorum Var
AK Parti'den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı tarafından toplanan yardımlar Kilis Sınır Kampına ve Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yardım tırı yola çıktı.

AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 tır dolusu yardım malzemesini ihtiyaç sahiplerine göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Herkesin imkanları doğrultusunda kampanyaya sahip çıktığını dile getiren Kaman, "Yardım konusunda sadece Çankırı'dan değil, farklı illerde yaşayan hemşehrilerimizden de çok fazla destek gördük" dedi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından başlatılan "Kış üşütür, şefkat ısıtır" kampanyasının da sona erdiğini belirten Kaman, şunları kaydetti:

"Biz bir yardım kampanyası başlattık ve gördük ki Çankırı halkı Bayırbucak Türkmenlerin yanında. Hemşehrilerimiz Suriyeli kardeşlerimizin acılarını paylaşıyor. Özellikle bu kış gününde oradaki vatandaşlarımızı bir nebze olsun ısıtabilirsek ne mutlu bize dedik ve 'Kış üşütür, şefkat ısıtır' kampanyası başlattık. Kampanyamı bugün sonuçlandı. Tırımız bugün yola çıkıp önce Gaziantep'te ilgili kamplara yardımları bırakacak. Daha sonrada Suriye'deki kamplara yardımlarımız ulaşacak."

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ise kadın kolları olarak başlattıkları "Kış üşütür, şefkat ısıtır" kampanyası hakkında bilgi verdi.

Duyarlılığın üst seviyede odluğunu dile getiren Yıldırım, "Bu sloganla yola çıktığımızda sadece atkı, bere, örgü tarzı malzemeler gönderecektik. Kampanyamız biranda büyüdü. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Kampanyamızın amacına ulaşması için toplanan malzemeler inşallah sağ salim ulaşır" diye konuştu.

İçerisinde kıyafet ve giyecek bulunan yardım tırı bölgeye ulaşmak üzere yola çıktı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Ahmetali KIRIŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Emeği geçen herkeşten Allah razı olsun, il bşk.nımıza yönetimine teşekkürler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun size
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.