Çankırı

KUZKA'dan dolandırıcılara karşı uyarı

14:49 03 Şubat 2016
KUZKA'dan dolandırıcılara karşı uyarı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından ajansın ismini kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Ajanstan yapılan yazılı açıklamada, Doğrudan Faaliyet Desteği ve Teknik Destek programlarında çağrıya 1 Şubat'ta çıkıldığını bildirildi. Açıklamada, danışmanlık hizmeti adı altında bazı kişi ve firmaların başvuru sahibi kurum ve kuruluşları arayarak KUZKA'dan "garantili hibe kazandıracağı ve bunun için para talep ettikleri"nin tespit edildiğini ifade edilerek, vatandaşların bu tür taleplere itibar etmemeleri konsunuda uyarıda bulunuldu.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kişi ve kurumların mağdur olmaması için bu tür yanıltıcı beyan ve faaliyetlere hiçbir şekilde itibar etmemeleri ve gerçekleşen benzer eylemleri KUZKA'ya ivedilikle bildirmeleri gerekmektedir. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı söz konusu programlar kapsamında proje kabulüne başlamış olup, uygun başvuru sahiplerine yönelik Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde bulunan Yatırım Destek Ofislerimiz ve Program Yönetimi Birimimiz tarafından ücretsiz teknik destek hizmetleri verilmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.