Çankırı

Yıldıztepe'de sömestir yoğunluğu

17:51 18 Ocak 2018
Yıldıztepe'de sömestir yoğunluğu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Yıldıztepe'deki otellerde, sömestir tatili öncesinde doluluk oranının yüzde 90'lara ulaştığı bildirildi.

Anadolu'nun ortasında yer alması nedeniyle çevre illerden pek çok kayakseveri ağırlayan Yıldıztepe Kayak Merkezi'ne, sömestir tatili öncesi vatandaşların ilgi göstermesi işletmecilerin yüzünü güldürdü.

Bölgedeki bir otelin işletmecisi Sedat Çayır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir hafta öncesine kadar rezervasyonların çok kötü durumda olduğunu ancak sömestir tatiline tamamen dolu olarak girdiklerini söyledi.

Bölgede kar yağışının başlamasıyla telesiyejlerin de açılacağını belirten Çayır, "Bugünden itibaren misafirlerimiz gelmeye başladı. İnşallah kazasız belasız güzel bir sezon atlatırız." dedi.

Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin çevre illerden birçok kayakseveri misafir ettiğini vurgulayan Sedat Çayır, "Misafirlerimizin bir çoğu Ankara, Çorum, Kastamonu gibi çevre illerden geliyor. Kayak pistlerimiz her seviyedeki kayakçılara uygun olduğu için tercih ediliyoruz. Ayrıca buranın doğal güzelliği ve sunulan hizmet de misafirlerimizin bizi tercih etmesine katkı sağlıyor." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.