Çankırı

Şampiyonluk kutlamasında sürpriz teklif

07:04 21 Mayıs 2021 1 Yorum Var
Şampiyonluk kutlamasında sürpriz teklif

Çankırı'da, Beşiktaş şampiyonluk kutlamasında Sebahattin Pehlivanlı, arkadaşlarının açtığı pankart eşliğinde Melike Çelik'e sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ın Çankırı'daki taraftarları kutlama yapmak için Kenbağ mevkisinde araç konvoyu başlattı. Konvoyla Atatürk Anıtı'na gelen taraftarların kutlamalara devam ettiği sırada Sebahattin Pehlivan, kız arkadaşı Melike Çelik'in önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. Beşiktaşlı taraftarların da "Benimle evlenir misin Ay ışığım?" yazılı pankartı taşıdığı teklife genç kız "evet" cevabını verdi. 

Pehlivanlı, gönül verdiği Çelik' ile bir ömür birlikte olmak istediğini ve evlilik tekliğini gizlemek için büyük çaba sarf ettiğini belirterek, "Bütün  hazırlıkları arkadaşlarla beraber yaptık. Gizli saklı tabiki de. Koşturmayla geçti. Sağolsun başkanımızla beraber organize ettik bu işi. Saklamak için bayağı bir uğraştık, belli etmemek için. İnşallah bir ömür beraber yaşayacağız" dedi.

Beklemediği bir sürprizle karşılaştığını belirten ve erkek arkadaşının evlilik teklifini kabul eden Melike Çelik ise "Hala ne hissettiğimi anlamış değilim. Hiç bir şey söyleyemeyeceğim çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Esenler Muhtarı 2 yıl önce Şikayet Et
    yav bu haber mi. haber değeri var mı kardesim
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    haydutluktur by, gez toz sonra sokakta diz çök evlilik teklifi yap. Frenk icadı, ne erkeke erkek ne bayan bayan kendine gel eyyyy millet
  • Yakup Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne gelenek kaldi ne de görenek. Bu diz cökerek evlenme teklifi yapanlar, aradiklari mutlulugun dibine isin en basinda dinamit koymaktalar.
  • King 2 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa neden haberi açıp okudun
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.