Çankırı

Çankırı'da dehşete düşüren kaza! 3 ölü, 4 yaralı

16:21 23 Haziran 2023 14 Yorum Var
Çankırı'da dehşete düşüren kaza! 3 ölü, 4 yaralı

Çankırı Çerkeş'te, otomobilin park halindeki TIR'a çarpması sonucu 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.

​Kaza, gece saatlerinde İstanbul-Samsun yolunda meydana geldi. Samsun yönünde giden İ.A. (39) yönetimindeki 34 CAL 074 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu, emniyet şeridinde park halindeki 33 EMT 37 ve 06 BEN 707 plakalı TIR'lara peş peşe çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle TIR'ın altında kaldı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü İ.A. kaza yerinde, B.A. (5) ile S.A.İ. kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Yaralanan A.S. (3), U.A. (38), V.A. (36) ve Ş.S. (31) ise hastanede tedaviye alındı. TIR sürücüleri, polis ekiplerince gözaltına alınırken; kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Telefon dikkatsızlık eşittir kaza
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    lütfen arac kullanırken telefonu elinize almayın gözünüz cok ilerde olsun. allahım rahmet eylesin
    Cevapla
  • gurbetci france 10 ay önce Şikayet Et
    ! yuce allah rahmet eylesin , yaralilara sifalar dilerim, not; bizler gurbetciler her sene araclarla izine geliriz , gelis gidis 7 bin kilometre yapariz , neler goruyoruz neler ! herseyin basi kurallara uymak , gec olsun guc olmasin , sevdiklerimize kavusmamiz , allah askina dikkat edelim , !!
    Cevapla
  • vatan25 10 ay önce Şikayet Et
    yol kenralarına park eden tır ve kamyonlar daha kaç ailenin ocağını söndürecek emniyet ne iş yapar adam iki adım ötedeki park alanına girmeyip yolun kenarına park ediyor ve böyle kazalar oluyor... aynı olay benimde başıma geliyordu yine yol kenarına park etmiş bir tır Allah korudu son anda farkettim...
    Cevapla
  • gurbetci france 10 ay önce Şikayet Et
    ! adama bak yol kenarinda gece karanliginda tir lar park ediyor diyor ! gorunuse bakilirsa top oynama stadi gibi ! projoktorler veya aydinlatici lambalar takili ! yazik olup giden canlara , allah rahmet eylesin ! ehliyet var kural bilmez ondan sonra ! ! allah in emri diyoruz , dikkat etmeliyiz dikkat !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.