Çankırı

Eşini canice öldürdü! Çocukların çığlıkları apartmanı inletti

10:51 25 Kasım 2023 11 Yorum Var
Eşini canice öldürdü! Çocukların çığlıkları apartmanı inletti

Çankırı’da bir şahıs, kavga ettiği eşini bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Çankırı il merkezi Aksu Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk ebeveyni Yakup G. ve Kezban G. çifti arasında öğrenilemeyen sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yakup G., eşi Kezban G.’yi bıçaklayarak öldürdü. Çocukların çığlıkları üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde K.G.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Y.G. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kezban G.’nin cenazesi, Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • ali 5 ay önce Şikayet Et
    İdam gelecek yok idam gelsin diyen akıl küpleri sorun bumu ülkrnin geneline dorunun kaynağına inin ama yapamazsınız hepinize müstahak. Allah rahmet etlesin bacımıza öldürmek care değil
    Cevapla
  • ademoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    adam zaten ölümü göze almış idamı getirsen neyazar.boşanmalar kolaylatırılmalı diriyken ölü yaşayan birine idam neylesin
    Cevapla
  • Misafirü 5 ay önce Şikayet Et
    Chp idama karşı çıkmamalı kardeşim akp tek başına bu idamı çıkaramaz
    Cevapla
  • gardaş 5 ay önce Şikayet Et
    Bu millet aslına dönmediği sürece devam edecektir. Kalpler Allah'ı zikretmediği müddetçe iblis o kalpte cirit atar, Kalp asla boş kaşmaz, ya Allah aşkı sevgisi,ya iblisin fitnesi vesvesesi,araya nefsin istekleri de girdimi kaçınılmaz olaylar.
    Cevapla
  • ümit 5 ay önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı olmalı. İdam cezası kaçınılmaz hale geldi.
    Cevapla
  • Hani 5 ay önce Şikayet Et
    Karısını öldüren kocaların çoğu, cinayetten sonra intihar ediyor zaten. Bu konu için idam çözüm olmaz. Sebep üzerinde çalışma yapmak lazım.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.