Çorum

Çorum'da yeni yılın ilk bebeği "İnci Fatıma" oldu

01:01 01 Ocak 2016
Çorum'da yeni yılın ilk bebeği "İnci Fatıma" oldu

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya gelen İnci Fatıma adlı bebeğin ilk ziyaretçisi Vali Kara oldu

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeği "İnci Fatıma"nın ilk ziyaretçisi Vali Ahmet Kara oldu.

Vali Kara, eşi Mesude Kara ile 2015 yılının son dakikalarında, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinin doğum servisini ziyarete ayırdı.

Vali Kara, beraberinde Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Albay Metin Özbek, İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Erdoğan ile Asuman ve Serkan Akoğlu çiftinin saat 00.03'te dünyaya gözlerini açan bebeğini ziyaret etti.

Vali Kara, Akoğlu çiftçini tebrik ederek, aileye evlatlarıyla sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. Vali Kara'nın eşi Mesude Kara da çiftin ikinci bebeklerine Hitit Altını hediye etti.  

Akoğlu çiftinin sezaryen ile dünyaya gelen bebeklerine İnci Fatma adını verdiği, 2 kilo 940 gram ve 49 santimetre boyundaki bebek ile annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Baba Serkan Akoğlu doğumun başarılı geçtiğini belirterek, "Bir erkek çocuğumuz vardı şimdi bir kız çocuğumuz oldu. Çok mutluyuz. Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin" dedi.  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.