Çorum

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sözünü tuttu

17:41 03 Ocak 2016
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sözünü tuttu

Kılıçdaroğlu, Çorum'un Güney köyüne yaptığı bir ziyaret sırasında kendisinden dizüstü bilgisayar talep eden 12 yaşındaki yetim çocuğun isteğini yerine getirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'un Güney köyünde yaşayan 12 yaşındaki yetim bir çocuğa dizüstü bilgisayar gönderdi. 

CHP Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve parti yöneticileriyle beraber, 5 Ekim'de Van'da polisin uygulama noktasından kaçan sürücünün kamyonetle çarpması sonucu şehit edilen polis memuru Yaşar Uysal'ın babaevinin bulunduğu, merkeze bağlı Güney köyünü ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehidin babaevini ziyaret etmek amacıyla 20 Kasım'da köye yaptığı ziyaret sırasında, kendisinden dizüstü bilgisayar isteyen, aynı köyde yaşayan 12 yaşındaki Osman Biçer'i, annesiyle beraber yaşadığı evde ziyaret eden Suvacı ve beraberindekiler, Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği bilgisayarı Biçer'e teslim etti.

Bilgisayarını aldığı partililere teşekkür eden Osman, babasını kanser nedeniyle bir yıl önce kaybettiğini ve annesiyle beraber yaşadığını belirterek, "Başkanımızın 20 Kasım'da köye yaptığı ziyaret sırasında hem ders çalışmak için hem de arkadaşlarım ve akrabalarımla görüntülü konuşabilmek için dizüstü bilgisayar istemiştim. O da bana söz vermişti. Şimdi hayalim gerçekleşti. Çok mutluyum. Başkanımıza ve size çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anne Emine Biçer de oğlunu sevindirdiği için Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Aynı köydeki şehit polis memuru Yaşar Uysal'ın mezarını da ziyaret eden partililer, dua ettikten sonra köyden ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.