Çorum

Çorum Belediyespor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

16:44 12 Mart 2016
Çorum Belediyespor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, Kastamonuspor 1966 maçını kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Bozkurt, dün deplasmanda 2-1 kaybettikleri Kastamonuspor 1966 maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, galibiyetten dolayı grup lideri Kastamonu temsilcisini tebrik etti.

Kastamonuspor 1966 oyuncularından Fatih Selimhan Solmaz’a dikkat etmeleri yönünde futbolcularını uyardığını belirten Bozkurt, şunları kaydetti:

"Kornerleri çok etkili bir takım ve bunu defalarca oyunculara gösterdik ama bireysel hatalardan dolayı gol yedik. Biz oyunu çirkinleştiren bir takım değiliz. Bu hangi takım olursa olsun. Golü de bulduk diyecektim ama Kastamonu maça çok iyi başladı. Penaltı pozisyonuna kadar hiçbir şey yapamadık. Golden sonra oyunu ele geçirecekken golü yememiz onların moralini üst düzeye çıkardı. Lider takım ve hedefleri var, buna ek olarak ise güçlü bir takım. Gol yiyince psikolojik olarak dibe çökme oluyor. Hücum oynayarak bir şeyler üreteceğimizi düşünüyorduk ama 10 kişi kaldık. Kastamonu takımını tebrik ediyorum."

Bozkurt, sezon sonunda play-off'a kalmak istediklerini, bu nedenle kalan maçlarda en iyi performansı göstermeye çalışacaklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.