Çorum

AK Parti, İskilip ve Osmancık'a yeni ilçe başkanı atadı

17:34 15 Nisan 2016
AK Parti, İskilip ve Osmancık'a yeni ilçe başkanı atadı

Çorum'un Osmancık ve İskilip ilçelerinde görevlerinden istifa eden AK Parti İlçe başkanlarının yerine atama yapıldığı bildirildi.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde istifa eden Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar ile İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya'nın yerine yeni atamaların yapıldığını belirtti.

İskilip İlçe Başkanlığına Mustafa Lek'in, Osmancık İlçe Başkanlığına ise Cafer Karlı'nın atandığını bildiren Bekiroğlu, şunları kaydetti:

"Osmancık'ta 8, İskilip'te ise 12 adayın olması nedeniyle genel merkez nezdinde yapılan değerlendirmeler sonucunda her iki ilçeden üç aday belirlendi. Osmancık'tan Cafer Karlı, Hakkı Güngör ve Süleyman Şener ismi ön plana çıkarken, İskilip'ten ise Üzeyir Esenkaya, Mürsel Koç ve Mustafa Lek isimleri Genel Merkez'e davet edildi. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş başkanlığındaki komisyonun değerlendirmesi neticesinde İskilip İlçe Başkanlığına Mustafa Lek , Osmancık İlçe Başkanlığına da Cafer Karlı görevlendirildi."

Bekiroğlu, Karlı ve Lek'e yeni görevlerinde başarı diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.