Çorum

AK Parti Çorum Milletvekili Uslu'dan istihdam müjdesi

17:23 11 Mayıs 2016
AK Parti Çorum Milletvekili Uslu'dan istihdam müjdesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İŞKUR'un Toplum Yararına Proje kapsamında Çorum’da 6 ay süreli 525 kişinin istihdamı için 6 milyon 363 bin lira ödenek tahsisi yapıldığını bildirdi.

Uslu yaptığı yazılı açıklamada, Çorum'un işsizlik oranının Türkiye ortalamasının çok altında olduğunu, Toplum Yararına Proje kapsamında sağlanan istihdamla bu oranın daha da düşürüldüğüne dikkat çekti.

İstihdam programları ile hem vatandaşlara çalışma imkanı sağlandığını hem de Çorum'un ekonomisine katkı sağladıklarını dile getiren Uslu, şu bilgileri aktardı: "2010 yılında başlatılan Toplum Yararına Proje kapsamında, ilimizi en iyi şekilde faydalandırdık ve faydalandırmaya da devam ediyoruz. Sağlanan 6,4 milyon liralık yeni ödenekle Çorum'a proje kapsamından bu güne toplamda 88 milyon liranın üzerinde kaynağın girmesini, 9 binden fazla hemşerimize de çalışma imkanı sağlamış olacağız."

Uslu, Çorum’a sağlanan 525 kişilik yeni istihdamın talepte bulunan merkez ve ilçe belediyelerinde değerlendirileceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.