Çorum

24 Kasım Öğretmenler Günü

15:37 24 Kasım 2017
24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacağını bildirdi.

Karadağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmesinin ancak vatanperver, bilinçli, birikimli, milli ve manevi değerleri özümsemiş nesillerle mümkün olacağını belirtti.

Öğretmenlerin cömertçe sunduğu sevgi ve bilgi hazinelerinin kişiliklere ve insani münasebetlere ömür boyunca zenginlik kattığının altını çizen Karadağ, şunları kaydetti:

"Bizler 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' ifadesinde tecessüm eden bir geleneğin temsilcileri olarak, öğretmenlerimize olan şükran borcumuzu hiçbir zaman layıkıyla ödeyemeyeceğimizin farkındayız. Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa eden değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularla kutluyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.