Çorum

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

19:00 16 Mart 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Çorum'da ev hanımları tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için kermes düzenlendi.

Ortaköy Kaymakamlığı öncülüğünde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle gerçekleştirilen kermesin geliri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlanacağı belirtildi.

İlçe Kaymakam Vekili Ömer Tekeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kermesin ilçe halkından yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Kermese gerek yiyecek hazırlayarak, gerekse alışveriş yaparak katkıda bulunan vatandaşlara teşekkür eden Tekeş, Ortaköy ilçesi olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduklarını kaydetti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, terör örgütlerinin tarih sahnesinden silinmesi için sınır ötesinde kahramanca mücadele verdiğini ifade eden Tekeş şunları söyledi:

"Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiklerimizin moral motivasyonunu yükseltmek amacı ile düzenlediğimiz kermesten elde edilen gelir, sınır ötesinde vatanımızın bölünmez bütünlüğü için kahramanca çarpışan Mehmetçiklerimize iletilmek üzere organizasyon komitesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlayacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.