Çorum

TOKİ'nin Çorum'da emekliler için yapacağı konutlar

17:39 24 Mart 2018
TOKİ'nin Çorum'da emekliler için yapacağı konutlar

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, Çorum'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emekliler için yapılacak 752 konutun inşasına başlandığını bildirdi.

TOKİ'nin Çorum'da Silimkent'te emekliler için inşasına başladığı toplu konutlar için tanıtım toplantısı düzenledi. Şantiye alanında yapılan toplantı, bastıran yağmur nedeniyle yarıda kaldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kınıklı, toplu konut alanındaki birinci etapta inşa çalışmalarının başladığını söyledi. 752 konutun 400'ünün 3+1, kalanının da 2+1 dairelerden oluştuğunu ifade eden Kınıklı, ilk etabın tamamlanmasının ardından ikinci etabın da hızlı bir şekilde başlatılmasını istediklerini kaydetti.

Kınıklı, "Emekliler Derneği olarak talebimiz doğrultusunda TOKİ tarafından emekliler için yapımına başlanan toplu konutlardan dolayı hükumetimize, siyasilerimize teşekkür ediyorum. Emekliler olarak burada daha iyi şartlarda yaşam süreceğiz." dedi.

Tanıtım toplantısına CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve emekliler katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.