Çorum

"Tıp Fakültemiz sürekli büyüyor"

17:16 30 Mayıs 2018
"Tıp Fakültemiz sürekli büyüyor"

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Bakanlığı ile ortak kullanılan Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle Tıp Fakültesinin sürekli büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi.

Rektör Alkan, Başhekim Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sağlık Bakanlığı ile ortak kullanım anlaşmasının ardından Çorum'da hemen her branşta operasyon ve tedavinin, tıp fakültesi öğretim üyeleri ve hekimler tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Alkan, "Bu sayede üniversitemiz sürekli büyüyor ve gelişiyor. Bu operasyonların Çorum’da yapılabiliyor olmasından dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz." dedi.

Tıp Fakültesinin sadece Çoruma değil tüm insanlığa hizmet verdiğini dile getiren Alkan, "Tecrübeli öğretim üyelerimiz ve deneyimli hekimlerimizle birlikte gerçekleştirilen başarılı operasyonlar Tıp Fakültemiz ile hastanemizin ne denli büyüdüğünü gösteren somut çıktılardır. Verdikleri emek ve çalışmalarından ötürü başta başhekimimiz olmak üzere tüm öğretim üyelerimiz ve hekimlerimiz ile hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Başhekim Afşarlar ise, hastanenin başarılı çalışmalarına yenilerinin eklenmesi konusunda gayret göstereceklerini belirterek, hastaneye verdiği destekten ötürü Alkan’a teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.