Çorum

"Cumhur İttifakı, Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası"

17:17 11 Haziran 2018
"Cumhur İttifakı, Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası"

MHP Çorum milletvekili adayı Mehmet Akif Aras, Cumhur İttifakı'nın Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olduğunu söyledi.

Aras, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ile gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı'nın, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesinden beslendiğini, Türk milletinin haslet ve haysiyetinden feyz aldığını belirten Aras, "Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olarak tarihin en stratejik ve isabetli kararlarından birisi olarak milli vicdanlarda cevap buldu." dedi.

Aras, Cumhur İttifakı'nın, Yenikapı ruhundan ilham ve duruşunu aldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Cumhur İttifakı, bizzat cumhurun ta kendisidir, Cumhuriyet’in kader çizgisidir. Zalimlere karşı ittifak diyoruz. Teröristlere karşı ittifak diyoruz. Hainlere karşı ittifak diyoruz. Küresel saldırı ve komplolara karşı ittifakla hareket ediyoruz. Kim ki, Cumhur İttifakı'nı dinamitlemeye kalkışırsa, kim ki Cumhur İttifakı'na vade biçip çürütmeye çalışırsa biliniz ki, Türkiye'nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaktır."

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Aras, şunları söyledi:

“Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. 'Erdoğan kazanırsa dolar 10 lira olur' diyen müstevlilerin uzman kisveli yorumcularına, inşallah Türk milleti 24 Haziran’da kabusu yaşatacaktır. İşte Türkiye'nin önünü kesmeye çalışan hainlere karşı Cumhur İttifakı. Milli şeref için Cumhur İttifakı. Milli beka için Cumhur İttifakı. Haçlı emellerine karşı Cumhur İttifakı. Cumhur İttifakı millet aklı, huzur ve güvenin teminatı. Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz, ardından da TBMM’de çok etkin, sayısal ve siyasal olarak güçlü bir MHP grubunun oluşmasını Allah'ın izniyle başaracağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.