Çorum

"Gerçekleştireceğimiz proje ve çalışmalarla gurur duyuyoruz"

16:12 06 Ağustos 2018
"Gerçekleştireceğimiz proje ve çalışmalarla gurur duyuyoruz"

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, parti olarak hayata geçirdikleri proje ve çalışmalarla gurur duyduklarını belirtti.

Karadağ, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin 17 yıldır halka hizmet için çalıştığının, halkla hemhal olmaya özen gösterdiğinin altını çizerek, milletin emanetini ve güvenini en iyi şekilde kullandıklarını vurguladı.

Türkiye'nin 2002 yılından itibaren yükselişe geçtiğini dile getiren Karadağ, "Milletin derdiyle dertlenen milletinin mutluluğuyla mutlu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi davamıza sahip çıkarak kutlu yürüyüşümüze durmaksızın yorulmaksızın devam edeceğiz. Bizler laf değil icraat üreterek gerçekleştireceğimiz proje ve çalışmalarla gurur duyuyoruz. Bizim ülkemize ve milletimize asıl hizmetimiz, asırlardır yaşadığımız bozgun, gerileme, kayıp, moralsizlik iklimini tersine çevirmiş olmamızdır." ifadelerini kullandı.

AK Parti Bilgi Sistemi (AKBİS) içinde oluşturulan ve teşkilatların parti içi ve parti dışı tüm faaliyetlerinin objektif kriterlerle puanlanarak performanslarının değerlendirildiğine dikkati çeken Karadağ, yapılan son değerlendirmede Çorum İl Başkanlığının mayıs ayında gösterdiği performansla 81 il arasında birinci olduğunu kaydetti.

Karadağ, parti teşkilatı olarak bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edip, birinciliği sürdürmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.