Çorum

Çorumlu Astsubay selam gönderdi dua ve destek istedi

08:51 03 Mart 2020 17 Yorum Var
Çorumlu Astsubay selam gönderdi dua ve destek istedi

Suriye'de hain Esed rejimi ve diğer terör örgütlerinin kökünü kurutmak için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan Çorum bir Astsubay Kıdemli Başçavuş, sosyal medya hesabından Çorumlulardan destek dua ve destek istedi.

Suriye'de hain Esed rejimi ve diğer terör örgütlerinin kökünü kurutmak için Türk Silalı Kuvvetleri tarafından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan Çorum bir Astsubay Kıdemli Başçavuş, sosyal medya hesabından Çorumlulardan destek dua ve destek istedi. Mehmetçik 33 şehit verdiğimiz İdlib'te kahramanca Esed rejimine karşı mücadele veriyor. Esed rejimine ait 2 savaş uçağının düşürüldüğü operasyonda Çorumlu bir Astsubay, Çorum halkına selam göndererek, dua ve destek istedi. 

YORUMLAR

17 Yorum Var
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Corumlu deyilim,amaa aleykumselam kardesim. Allahim sizleri dusmanin karsisinda muzzaffer eylesin insallah. saygilarimla
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sinan Şirin 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemşehrim ve tüm Mehmetçiklerimizin Devletimizin kanımızın son damlasına kadar yanlarındayız Allah yar ve yardımcımız olsun Rabbim Habibi(s.a.v) hürmetine Melekleri ile görünmeyen ordularıyla yardımcımız olsun Alemi İslam'a huzur getirmeye vesile kılsın sizleri bizleri tüm milletimizi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • diyarbekirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim korusun sizi her daim melekler kanatlarıyla muhafaza etsin inşallah
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • bamsı 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Yar ve yardımcın olsun güzel insan yel gibi üzerlerine çökesin Rabbim sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin sana. Dualarımız seninle komutanımmm
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Çorumlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Yar ve Yardımcınız Olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.