Çorum

Gizemli hayırsever 7 bakkalda herkesin borcunu sildi

09:39 17 Nisan 2020 10 Yorum Var
Gizemli hayırsever 7 bakkalda herkesin borcunu sildi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Şubat ayında 80 kişinin 30 bin liralık bakkal borcunu kapatan gizemli hayırsever 2 ay sonra yeniden ortaya çıktı.

Gizemli hayırsever bu kez 114 kişinin toplam 32 bin liralık bakkal borcunu ödedi. İlçede kimliği gizli tutulan bir hayırsever, mahalle bakkallarına borcu olanların borçlarını ödedi. Bakkala borcunu ödemek için gelen vatandaşlar ise borçlarının olmadığını duyunca adeta sevinçten havaya uçtu. Borcunu ödemeye gelenlere durumu anlatan mahalle bakkalları, vatandaşların çok sevindiğini belirterek, "2019 yılından borcu olanlar vardı. Durumları iyi olmayan vatandaşlarımız borçlarını ödemekte güçlük çekiyordu. Bu duruma çok sevindiler. Allah razı olsun dediler. İnşallah bu iş öncü olur da böyle hayırseverlerin sayısı çoğalır" şeklinde konuştu. Mahalle sakinleri ise, “Böyle hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu zamanda sayıları azaldı. Bu olayları görmek gerçekten çok güzel. Herkesin örnek alması gerekiyor” diye konuştu. 

 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Nigdeye de bekleriz gurban bizim 2005 'den bile alacaklar duruyor odemiyorlar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nihat AYDIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Zekat müessesi çalışmış olsa ülkemizde ihtiyacı olan hiç kimse kalmaz.Tek şartla depremde dağıtılan çadıra ihtiyaç malzemelerine saldırıldığı gibi olmadan.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • öylesine 4 yıl önce Şikayet Et
    selamlar... büyüklerimiz Allah yedireceğinden versin derlerdi... ne diyor bu adam derdik.Meğer çok doğru bir lafmış.Bazıları kazanıyor ama veremiyor.Kendisi bile yiyemiyor.Bir müddet saltanat sürüyor...sonrası perişan olmak. Rabbim gücü kuvveti olanlara güçleri yettiğince lokmalarını paylaşmayı nasip etsin Amin
    Cevapla
  • Cüneyt 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun çok güzel bir davranış para herşeyi kurtarmıyor insanlık lazım adamlık lazım .... herkez beceremiyor malesef .... Allah razı olsun
    Cevapla
  • Mmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah daha da bereket versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.