Çorum

Çocukların kavgasında pompalı dehşeti

09:03 08 Temmuz 2020 9 Yorum Var
Çocukların kavgasında pompalı dehşeti

Çorum’da çocuklar arasında çıkan tartışmada kan aktı. Pompalı tüfeğin kullanıldığı olayda 2 çocuk vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı

Olay, Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mimar Sinan Camii yanında iki gurup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. İsmi öğrenilemeyen bir çocuk karşı grupta tartıştığı Y.K.(14) ve B.Ş.’ye (15) yanında getirdiği pompalı tüfek ile 3 el ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.

Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan Y.K. ve B.Ş., 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bir özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. O anlar çevrede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Silahlı kavganın ardından polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar neticesinde, olay yerinden kaçan çocuk, olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Gerekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede taciz arttı her yer kendini mafya sanan racon kesen ufak bir tartışmada ya babasını ya annesini öldüren kişilerle doldu Neden tv deki filmlerden dolayı Türk halkının ne saygısı ne merhameti nede örf adeti hiç bir şeyi kalmadı çok güzel tv dizilerine devam etsin ülke herşey güzel olacak
    Cevapla
  • Melike 3 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK ne işe yarıyor bilen var mı Allah aşkına ??
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    14-15 yaşında bir çocuk bir pompalı tüfek edinebilir....yapacağı 18 yaş üstü bir aile büyüğünün kimliğiyle internetten sipariş vermek,kargo tüfeği yollıyınca yine o büyüğün kimlik fotokopisi ve bilgileriyle kapıya gelen bilhassa genç,18-20 yaşlarında kargo görevlisinden ürünü almak.oluyor bu gibi şeyler.
    Cevapla
  • vatansever32 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. eşkiya bunlar
    Cevapla
  • selinay 3 yıl önce Şikayet Et
    Alin o begendigimiz kurtlar vadisi cukur eskiya dunyaya hukumdar olmaz vs gibi dizilerin sonuclari mafyali etkileyici onu bunu vurmayi guzel gosterirsen silah tasimayi normal gosterirsen sonucu boyle olur. Dizilerden kimse kotu etkilenmez demeyin ilaki seyretiklerinden etkilenen olur.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisinde rajon da kesiliyordu, baş da kesiliyordu.
  • çok serttt 3 yıl önce Şikayet Et
    hasan38; o diziler çok mu güzel örnek yani?
    İlk beğenen sen ol
  • hasan38 3 yıl önce Şikayet Et
    o diziler olmadan önce ülkede silahla yaralama/öldürme olmuyordu değilmi?
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi bir mafya yada çete dizisi değildi. İzlemenizi tavsiye ederim.
  • Mehmet COPLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede televizyonlarda yayınlanan mafya türü diziler olduktan sonra bu tür olaylar gayet normal önlem alınmassa durum kötüü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.