Çorum

Babası kalp krizi geçirdi, yerine oğlu işe alındı!

08:51 20 Aralık 2020 21 Yorum Var
Babası kalp krizi geçirdi, yerine oğlu işe alındı!

Çorum İskilip'te geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İskilip Belediyesi Zabıta Memuru Osman Aktürk'ün oğlu Oktay Aktürk, babasının görevini yürütecek.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatı ile göreve başlayan Oktay Aktürk babasının çalıştığı biriminde Zabıta personeli olarak görevlendirildi. Konu ile ilgili sosyal medyada bir açıklama yayınlayan Başkan Ali Sülük;”Genç yaşta vefat ederek bizleri üzüntüye boğan değerli mesai arkadaşımız merhum Osman Aktürk’ün evladı ve emaneti Oktay, belediyemiz zabıta müdürlüğünde çalışmaya başlamıştır. Oktay kardeşimde inşallah babası gibi belediyemizde uzun yıllar hizmet eder. Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

 

YORUMLAR

21 Yorum Var
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda herkes kendince haklı ama bu merhum geride ne büyük zorluk bıraktı kimse bilemez. her evi geçindirecek bir yiğit lazım. herkesin sıkıntıları ve hayat hikayesi farklıdır.. kimilir anne yaşlı yada hastadır.. kaç tane çocuk okuyordur, ev kira olabilir, faturalar da cabası.. herkes kendince haklıdır.. okuyup da diploma sahibi olan, KPSS sınavlarına hazırlanan herkese o sınavları kazanıp bir işe girmeye nasip etsin Allah, herkese iş aş, ne isterse nasip etsin.. Amin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Been 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar üniversite okudum mülakata girdim . Bi referans im yok( kul hakkı diye aramadım ) diye mükâfatlardan elendim 5 ila 10 mülakata grmisimdir. 1 kişinin sözü ile işe alabiliyorsa biz boşa okumuşuz . Okuduğumuz zamanı referans bulmaya harcayalım.
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya kpss den bahsediyorlar insanlık yapılmış insanlardaki fesatlığa bakın ya Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Servet 3 yıl önce Şikayet Et
    Benimde babam polis emeklisi yıllardır devlete hizmet etti. Benide devlet memur alsın bizim başımız kelmi?? Sınava giriyoruz kpss çalışıyoruz devletin bir torpili olmadı bunca yıl.
    Cevapla
  • Ersin 3 yıl önce Şikayet Et
    Kpss yi yapmak kpss ile memur olmak saçmalık o zaman. Baba dan oğula memurluk. Doktor çocuğu doktor olsun asker çocuğu asker olsun tam olsun. Bari yalandan göstermelik bi sınav yapın torpille alın da bizde sınavla girmiş hak etmiş diyelim. Burasi Türkiye .... Üniversite okuyanlar sokakta işsiz gezsin... keşke soraydiniz daha kötü durumda olan var mı diye... onu alırdınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.