Çorum

Kız arkadaşıyla tartışan gruba ateş açtı: Yoldan geçen çocuğu vurdu

09:59 02 Mayıs 2024 5 Yorum Var
Kız arkadaşıyla tartışan gruba ateş açtı: Yoldan geçen çocuğu vurdu

Çorum’da bir kişi, kız arkadaşıyla tartışan gruba ateş açması sonucu olayla ilgisi bulunmayan bir çocuk yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Parkı'nda kızlar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kız arkadaşının tartıştığını öğrenen B.C.D. (17), otomobil ile park etrafına gelerek üzerinde bulunduğu tabanca ile karşı tarafa ateş açtı. Açılan ateş sonucu olayla ilgisi bulunmadığı belirtilen A.H.Ö. (16) adlı çocuk yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlileri sevk edildi. Bacağından yaralanan A.H.Ö., sağlık ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zanlı olayın ardından bir araçla kaçtı. Şüpheli şahsın silahla yaralama olayını gerçekleştirdikten sonra aracına binip olay yerinden kaçtığı görüntüler bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Silahla yaralama olayının şüphelisi B.C.D., polis ekiplerinin çalışmaları sonucu olaydan kısa süre sonra suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Can 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu cezalar caydırıcı değil devam ettirici NOKTA.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nuri er 2 hafta önce Şikayet Et
    eğitim önce ailede başlar. Sonra okulda. anne baba çoçuğuna iyi eğitmemişse milli eğitim ne yapsın. Öğretmen çoçuğa bir tıska vursa okulu öğretmenin başına yıkıyorlar. Çoçuğun öz güveni gelişsin diye kimse çoçuğuna bir şey demiyor terbiye diye bir şey kalmadı. 17 yaşında ki çoçuğun elindeki tabanca nerden geldi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Çucuklarına evde şuradan kalk şuraya otur diyemeyen millet meb e kızıyor vay be siz niye eğitmiyorsunuz yoksa sizin eğitme gibi bir sorumluluğynuz yokmu
    Cevapla
  • tuna23 2 hafta önce Şikayet Et
    Meb ne yapsın, saçma saçma konuşmayın. Sen çocuğuna terbiye verememişsin, devletten bekliyorsun.
    Cevapla
  • Murat 2 hafta önce Şikayet Et
    Daha iyi günlerimiz. Erkekler yakında kız babalarının evini basıp kız arkadaşımla buluşmama neden izin vermiyorsun diye babaları darp eder veya vurursa sürpriz olmaz. MEB Yetkilileri ve bakanlık duysun bu feryadı.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.