Denizli

Alperen Acet "yüksek" atladı

14:41 22 Eylül 2015
Alperen Acet "yüksek" atladı

Alperen Acet, İstanbul'daki Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Gençler Grup A Yarışlarında yüksek atlamada birinciliğe ulaştı

Denizlili milli atlet Alperen Acet, İstanbul'daki Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Gençler Grup A Yarışlarında yüksek atlamada 2,12 metrelik derecesiyle birinciliği elde etti.

Fenerbahçe Kulübü’nün ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm Tesisleri'ndeki kupada erkeklerde ikinci olan Fenerbahçe kulübü adına mücadele eden Alperen Acet, yüksek atlamada 2,12 metrelik derecesiyle ilk sırada yer aldı.

Acet, yaptığı açıklamada, temmuz ayındaki Dünya Şampiyonasında 4. olduğunu hatırlatarak, "Şampiyona dönüşü sezonu iyi bir yerde bitirme sözü vermiştim. Antrenörüm Cavit Ceylan ile Denizli'de disiplinli bir şekilde çalışmalarımı sürdürdüm. Avrupa şampiyonu olarak hem kulübümü hem de Denizli'yi gururlandırarak sezonu bitirdim" dedi

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da yüksek atlamada şampiyon olan milli sporcu ile antrenörünü ve ailesini kutladı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.