Denizli

Denizli'de şantaj iddiası

16:08 14 Ekim 2015
Denizli'de şantaj iddiası

Denizli'de "kaçırdıkları kişiyi kadın iç çamaşırıyla görüntüleyip şantaj yaptıkları" iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Honaz ilçesinde jandarmaya başvuran E.D, eski nişanlısının erkek arkadaşı B.H. ve 3 yakını tarafından "mobilya işi yaptırma" bahanesiyle araca bindirilerek ormanlık alana götürüldüğünü, burada ölüm tehdidiyle kıyafetlerinin zorla çıkarılarak kadın iç çamaşırı giydirdiğini, bu halde fotoğraflarının çekildiğini belirterek, bu kişilerin sosyal medya hesap şifrelerini de aldığını öne sürdü.

B.H. ve beraberindekilerin, olayı, eski nişanlısının isteği üzerine yaptıklarını, bir daha rahatsız etmemesi uyarısında bulunduğunu anlatan E.D, bu kişilerden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, B.H. ve olayı birlikte gerçekleştirdikleri iddia edilen İ.G, H.D. ve H.D'yi gözaltına aldı.

Savcılık talimatıyla yapılan incelemede B.H'nin cep telefonunda E.D'nin bahsettiği fotoğraflarının bulunduğunun tespit edilmesi üzerine 4 kişi, "gasp, adam kaçırma, hürriyeti tehdit, yağma, mala zarar verme, vücut bütünlüğünü ihlal, yaralama, hakaret ve tehdit" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

B.H. ve diğer 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.