Denizli

Pankreas tümörü ameliyatı ile sağlığına kavuştu

18:39 16 Ekim 2015
Pankreas tümörü ameliyatı ile sağlığına kavuştu

 Denizli'de karın ağrısı ve sarılık şikayeti ile özel hastaneye başvuran 56 yaşındaki Tahsin Demir, pankreas tümörü ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Hastanenin yönetim kurulu başkanı Murat Çelik, düzenlenen basın toplantısında, hastanelerinde akademik düzeyde bir ameliyat gerçekleştiğini söyledi

Opr. Dr. Nazmi Yaşar Sayım ve ekibinin yaptığı bu ameliyatın gerçekten çok önemli olduğunu ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Genellikle üniversite hastanelerinde, deneyimli ekiple yapılabilen pankreas cerrahisi oldukça zordur. Bu ameliyat hastanemizde ilk defa başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Başta cerrahımız olmak üzere, tüm ekibimize teşekkür ediyorum başarılar diliyorum. Hastamıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum" dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren Opr. Dr. Nazmi Yaşar Sayım da, 15 gün önce karın ağrısı ve sarılık şikayeti ile kendilerine başvuran hastada pankreas başında tümör tespit ettiklerini belirtti

Ameliyata karar verdiklerini kaydeden Sayım, "Problemsiz bir ameliyat oldu. Hastamızı geçmiş olsun dileklerimizle taburcu ediyoruz" dedi.

Ameliyatın ardından taburcu olan Tahsin Demir de sağlığına kavuşmasına yardımcı olan doktora ve tüm ekibe teşekkür etti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.