Denizli

Veliler "boyacı" oldu

13:45 18 Kasım 2015
Veliler "boyacı" oldu

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir ilkokulda öğrenci velileri, binanın onarımının yanı sıra boya ve badanasını yaptı

Pamukkale Sadettin Kıbrıslıoğlu İlkokulundaki öğrencilerin velileri bir araya gelerek okulun onarımının yanı sıra boya ve badanasını yaparak öğrencilerin temiz, rahat bir ortamda eğitim görmelerine katkıda bulundu.

Atalar Mahallesi'nde bulunan ilkokulun öğrencilerin velileri, okul aile birliği iş birliği sayesinde kendi işlerinin yanı sıra çocuklarının öğrenim gördüğü okulun onarımını gerçekleştirerek eğitime destek veriyor.

Okul Aile Birliği Başkanı Ertuğrul Gümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, velilerden gelen istek üzerine böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Okul idaresiyle yapılan görüşmeler sonrasında öğrenci velilerinde oluşturulan gönüllü ekiple okulda onarım ile boya badana çalışması yapıldığını ifade eden Gümüş, "Bütün amacımız yavrularımızın daha iyi eğitim alabilmesi içindir. Okul aile birliği olarak sürekli yenilikçi çalışmalar yapıyoruz. İlk olarak okulumuzun dış cephesinin temizliğini yaparak kötü görüntüyü ortadan kaldırdık. Daha sonra bahçe duvarını boyadık. Yaptığımız bu davranış diğer okulların velileri ve yönetimi tarafından takdir topladı" diye konuştu.

Derya Çok isimli veli ise çocukları için her şeyi yapmaya hazır olduğunu, daha iyi bir eğitim alabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.