Denizli

Develer Denizlispor için güreşti

15:24 28 Şubat 2016
Develer Denizlispor için güreşti

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor yararına deve güreşi düzenlendi.

Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Atlı Cirit Sahası alanında düzenlenen organizasyonda Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden gelen 200 pehlivan deve güreşti. Denizliler, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle güreşlere yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği organizasyonda develerin güreşleri, izleyicilerde büyük alış aldı. Görevliler, kimi güreşlerde ise develeri birbirinden ayırmakta güçlük çekti. Bazı vatandaşlar da güreşmek için bekleyen develere, çocuklarını bindirerek, bu anı fotoğrafladı.

Deve güreşlerini organize eden Denizlispor Asbaşkanı Mehmet Uz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların güreşlere ilgi göstermesinden dolayı memnun olduklarını belirtti. Kulübe maddi gelir kazandırmak için düzenledikleri organizasyondan başarılı olduklarını dile getiren Uz, "Develerimiz Denizlispor için güreşti. Organizasyondaki hedefimiz zor günler geçiren kulübümüze 450 bin lira destek sağlamaktı. Bunu başardığımızı düşünüyoruz. Bu seyircilerimizi önümüzdeki hafta sonu sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçına da davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.