Denizli

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

17:38 08 Nisan 2016
Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "Denizli'nin bakanına, çok çirkin, ahlak dışı, mesnetsiz bir ifade kullanıyorsa buna bu şehrin Belediye Başkanı olarak sessiz kalmamı kimse beklemesin." dedi.

Zolan, gazetecilere yaptığı açıklamada,Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik "çirkin sözlerini" kınamak amacıyla Delikliçınar Meydanı'ndaki basın toplantısına katıldığı için eleştirildiğini belirterek toplantıya katılmakla siyasi değil ahlaki bir duruş sergilediğini söyledi.

"Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimiz vardır. Vatan gibi, bayrak gibi, anamız, kadınımız, namusumuz gibi değerler olmazsa olmazımızdır. " diyen Zolan, şöyle konuştu:

"Kim olursa olsun eğer bir kişi genel başkan dahi olsa, her şeyden önce şehrimdeki bir kadına, bir anaya, Denizli'nin Bakanı'na, 'Birilerinin önüne yatıyor' gibi çok çirkin, ahlak dışı, mesnetsiz bir ifade kullanıyorsa buna bu şehrin Belediye Başkanı olarak sessiz kalmam beklenemez. Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize karşı kim dil uzatırsa uzatsın tabii ki bu şehrin Başkanı olarak gereken cevabı verecek ve gereken duruşu göstereceğim. Aynı çirkin itham şehrimde kime söylenirse söylensin, yine bu ahlaki duruşumu sergileyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bizi biz yapan vatan, bayrak, anamız, kadınımız gibi kutsal değerlerimize hiç kimsenin dil uzatmasına izin vermem."

Zolan, sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği basın açıklamasının ardından anamuhalefet partisinin il binasına siyah çelenk konulmak istenmesinin demokratik bir tepki olduğunu ve buna saygı duyulması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.