Denizli

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü

18:15 08 Nisan 2016
Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, emniyet teşkilatının, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, hukuk nizamını ve insan haklarını kollama gibi çok önemli görevleri olduğunu belirtti.

Kocatepe, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolasıyla yayımladığı mesajında, polisin toplumsal huzurun sağlanması amacıyla büyük bir özveri ile çalıştığının altını çizerek, emniyetin organize suçlarla, hukuk dışı örgütlenmelerle mücadele ederken diğer yandan da hain terör örgütü ile kararlı bir mücadele sürdürdüğünü söyeledi.

Kocatepe sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Halen görevi başında olan polislerimize, fedakarca yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür eder, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler dilerim."

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de mesajında polisin gece gündüz demeden çok çetin şartlar altında çalıştığına dikkati çekerek, "Ülkemizin uzun yıllardır devam eden en büyük sorunu terörle mücadelede, şehir ya da kırsal ayrımı yapmadan verilen her görevi en iyi şekilde yerine getiren kahraman polisimiz her zaman vatanımız, milletimiz ile devletimizin birlik ve beraberliğinin de teminatı olmuştur" dedi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.