Denizli

AK Parti Milletvekili Tin, Denizli'de

13:16 11 Nisan 2016
AK Parti Milletvekili Tin, Denizli'de

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, terör saldırılarına ilişkin, "Bugünkü sıkıntımız bizi nazik noktalarımızdan vurup, ırkçılıkla ve terörizmle bölmeye çalışıp Türkiye'yi zor durumda bırakmaya çalışmalarıdır" dedi.

Honaz ilçesini ziyaret ederek vatandaş ve esnafın sorun ve isteklerini dinleyen Tin, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, ülkenin kabuk değiştireceği ve yenileneceği bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Dış güçlerin, Türkiye'nin gelişim ve değişimini engellemeye çalıştığını dile getiren Tin, terörün sadece AK Parti'nin meselesi olmadığını, her siyasi partinin meselesi olduğunu belirtti.

Tin, "Derdimiz particilik değil, derdimiz sevdamız Türkiye meselesi. Ülkemizin asırlardır düşmanları hep olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bu nedenle birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Aşılamayacak ve yapılamayacak hiçbir problemimiz olamaz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin bu zamana kadar birçok alanda gelişme gösterdiğini anlatan Tin, sözlerine şöyle devam etti:

"Bugünkü sıkıntımız bizi nazik noktalarımızdan vurup, ırkçılıkla ve terörizmle bölmeye çalışıp Türkiye'yi zor durumda bırakmaya çalışmalarıdır. Güneydoğu Anadolu'daki vatandaşlarımız artık PKK'nın kendilerini savunmadığını ve PKK tarafından kullanıldıklarının farkına vardı. Terörle ve teröristlerle mücadelemiz tek bir terörist dahi kalmayıncaya kadar devam edecek. Bundan hiçbir şekilde vazgeçilmeyecek ve taviz verilmeyecek."

Tin'in ziyaretlerine Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Halit Tosun ve vatandaşlar eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.