Denizli

"PTT dünya markası olma yolunda"

15:50 21 Ağustos 2016
"PTT dünya markası olma yolunda"

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, posta ve kargo hizmetlerinden bankacılık hizmetlerine, elektronik hizmetlerden GSM hizmetine kadar 258 ayrı iş ve işleme imza atan PTT AŞ'nin tüm dünyayla entegre olarak bir dünya markası olma yolunda büyük hamleler gerçekleştirdiğini söyledi.

Bozgeyik, Denizli'de PTT merkez teşkilatı yöneticileri ve tüm illerin PTT başmüdürlerinin katıldığı "PTT AŞ Yönetim Koordinasyon Toplantısı"na ilişken yaptığı açıklamada, PTT'nin 2016 yılı faaliyetleri ile önümüzdeki dönem daha iyi hizmet vermek amacıyla bir araya geldiklerini, plan, proje ve hedeflerin, atılacak adımların ele alındığını belirtti.

PTT AŞ Yönetim Toplantıları'nda Yeni Türkiye'nin yeni değerlerinin inşa edildiğini ifade eden Bozgeyik, şöyle konuştu:

"2016 yılında yapmış olduğumuz çalışmaları, plan ve programlarımızı, stratejilerimizi 81 ilden gelen başmüdürlerimizle beraber değerlendirdik. Yöneticilerimizle birlikte önümüzdeki günlerde ne yapacağımızı, 2016 yılı sonuna kadarki yapacağımız projeler ve 2016 yıl sonrasındaki yapacağımız stratejilerle ilgili değerlendirme yaptık. Bu toplantılarda 2023 vizyonu çerçevesinde bir yol haritası çiziyoruz ve hizmetlerimizi masaya yatırıyoruz. 40 bin çalışanımızla, PTT hizmetlerinin vatandaşımıza en güzel şekilde ulaşması ve bütün dünyaya ulaşabilmesi için gece gündüz çalışmakta, önemli atılımlara imza atmaktayız. Posta ve kargo hizmetlerinden bankacılık hizmetlerine, elektronik hizmetlerden GSM hizmetine kadar 258 ayrı iş ve işleme imza atan PTT AŞ, tüm dünyayla entegre olarak bir dünya markası olma yolunda büyük hamleler gerçekleştiriyor. Başarıyla atlattığımız 15 Temmuz sürecinden sonra ülkemiz ekonomisinin daha da güçleneceğine inanıyoruz. Vatandaşımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırarak daha fazla hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz."

Dünya Posta Kongresi'nin eylül ayında Türkiye'de gerçekleştirileceğini 192 ülkenin posta temsilcilerinin bir araya geleceğini dile getiren Bozgeyik, kongrenin ardından Dünya Posta Kongresi İdari Konsey Başkanlığı da dört yıllığına Türkiye'nin üstleneceğini bildirdi.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak da PTT, TRT, RTÜK, Bilgi Teknolojileri ve BTK kurumlarında genel yetkili sendika olduklarını, toplantıya da genel yetkili sendika olarak PTT çalışanlarını temsilen katıldıklarını belirtti.

Yeniden büyük Türkiye çalışmasında PTT'nin de 2023 vizyonu çerçevesinde yapmış olduğu çalışmalar, yeni projeler, yeni atılımlarla çok daha iyi noktalara gideceğine inandıklarını vurgulayan Budak, "Bu tür organizasyonlarda genel yetkili sendika olarak bulunmamız hasebiyle bizim önerilerimiz doğrultusunda hareket eden genel müdürümüze tüm PTT çalışanları adına teşekkür ediyorum. PTT büyüdükçe çalışanların gelir düzeyinin arttığına inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.