Denizli

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

23:10 29 Ağustos 2016
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, tarihten silinmek, görmezden gelinmek istenen Türk milletinin, aksine tarihe yön vermeye devam edeceğini bildirdi.

Filiz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 30 Ağustos'un Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın başkomutanlığındaki Türk ordusunun Kurtuluş Savaşı'ndaki en büyük zaferinin yıldönümü olduğunu belirtti.

Bu zaferin aynı zamanda halkın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya gösterdiğini dile getiren Filiz, şunları kaydetti:

"Vatanımıza göz dikenlere milletimizin 30 Ağustos zaferiyle kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir. Bu eşsiz zaferin ardında, milletimizin birlik ve beraberliği, istiklal ve hürriyet aşkı, kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır. Bu anlamlı günde bir kez daha farklılıklarımızı bir kenara bırakarak milletimizin değerleri ve ortak hedeflerimiz etrafında her zamankinden daha çok kenetlenmeye ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum. Hayale kapılıp ayrı toprak, yanlışa düşüp ayrı bayrak ve ihanete girip ayrı devlet peşinde olanlar geçmişin kudretinden lazım gelen mesajları mutlaka almalıdır. Tarihten silinmek, görmezden gelinmek istenen milletimiz, aksine tarihe yön vermeye devam edecektir."

Filiz, bu toprakların ebediyete kadar Türk milletine ait olacağını ve kahraman Türk milletinin önünde durulamayacağını vurgulayarak, "Muazzam zaferin yıl dönümünde herkes bilmelidir ki, taksim edilecek vatanımız, ayıracak insanımız, peşkeş çekilecek değerimiz, çizilecek sınırımız ve parçalanacak devletimiz asla yoktur ve olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

- "30 Ağustos destandır"

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör de 30 Ağustos'un, Türk milletinin küllerinden yeniden doğuşunun yıl dönümü olduğunu dile getirerek, bu günün Türk milletinin tarihi yeniden şekillendirdiği destan olduğunu kaydetti.

Ülkenin bugünlerde de zor günlerden geçtiğine işaret eden Güngör, şunları kaydetti:

"Geçmişte yokluk ve yoksulluk yanında birçok devletle savaşan ülkemiz, bugün çok daha güçlü, geçmişinden ders alarak AK Parti’nin usta ellerinde, milletimizin desteğiyle Allah'ın izniyle refah ve huzurlu günlerine geri dönecektir. İstiklal ve istikbal mücadelemiz bugün de aynı kararlılıkta yürümektedir. İç ve dış düşmanlar şunu bilmeliler ki, Türkiyemiz kıyamete kadar var olacaktır. Türkiyemiz Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Sünnisi, Alevisiyle tüm çiçekleriyle bu cennet vatanın hep birlikte sahibidir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.