Denizli

Denizli'nin tarihi ve turistik yerleri internetten izlenebilecek

08:51 01 Eylül 2016
Denizli'nin tarihi ve turistik yerleri internetten izlenebilecek

Denizli'nin tarihi ve turistik yerlerinin yüksek kalitede kameralarla 24 saat dünyanın her yerinden izlenebileceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye şehir kameraları uygulamasıyla Denizli'yi dünyaya açtı. Denizli'nin 9 önemli noktası internet üzerinden yüksek görüntü kalitesiyle izlenebilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daha önce 5 noktanın düşük kaliteli kameralarca izlenebildiğini belirterek, "Artık Denizli'nin önemli noktalarına 24 saat ulaşılabiliyor. Uygulamayla başta Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın muhteşem manzarası olmak üzere 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı, Laodikya Antik Kenti, Adalet Parkı, Çamlık Parkı, İncilipınar Parkı, Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ve Üçgen Meydanı olmak üzere 9 noktada bulunan kameralar kentin güzelliklerini gözler önüne seriyor. Denizli'nin güzellileri, www.denizli.bel.tr adresinde bulunan şehir kameraları bölümünde, bilgisayarla android ve ios uygulamalarına sahip mobil cihazlar üzerinden de takip edilebilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca önümüzdeki dönemde kamera sayısını arttırarak uygulamaya Denizli'nin farklı noktaları da dahil edilecek." ifadelerini kullandı.

Denizli'nin güzelliklerinin tüm dünyadan izlenebileceğini vurgulayan Çolan, "Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir kameraları uygulamasıyla Denizli'yi dünyaya açıyor. Halihazırda 9 noktada bulunan kamera sayımızı ilerleyen dönemde arttırarak insanlarımızla Denizlimizi buluşturmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.