Denizli

Tavas'tan kısa kısa

14:48 07 Ekim 2016
Tavas'tan kısa kısa

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Okulların Hamiliği" projesiyle Tavas genelinde okullara gerekli yardım ve desteklerinin artırarak devam ettiğini kaydetti.

Başkan Akyol, Kızılcabölük Hacı İbrahim Aydın Anaokulunun bahçe düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, çocuklara küçük yaşlarda düzenli ve programlı bir eğitim verilebilirse ülkenin geleceğine yatırım yapılmış olacağını belirtti.

Anaokulu bahçesinde çocukların daha iyi eğlenip, oynayabilmeleri için çocuk oyun grupları montajı gerçekleştirdiklerini ifade eden Akyol, şunları söyledi:

"Aynı zamanda okulumuzun bahçesinde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaparak hem öğrencilerimize hem de okula gelen vatandaşlarımıza daha modern, rahat ve ferah bir ortam hazırladık. Daha modern ve istikrarlı bir Tavas için tüm birim ve müdürlüklerimiz ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tavas genelinde okullarımıza gerekli yardım ve desteklerimizi kesintisiz ve artırarak devam ediyoruz."


- Okul kantinlerine denetim

Tavas Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Tavas genelinde faaliyet gösteren okul kantinlerinde satılan gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, satılması yasak olan yiyecek ve içeceklerin yanı sıra kantin ve çalışanlarının temizliğini denetledi.

Okul kantinlerinde denetimlerin sıklıkla yapılacağını belirten Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, okullarda hizmet veren kantinlerin, yasak olan yiyecek ve içecekler ile temizlik ve hijyen konusunda gerekli tedbirleri almalarının çok önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Akyol, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda, sağlığa zararlı olmayan yiyecek ve içecek tüketmeleri gerekmektedir. Gerekli hijyen kurallarının sağlanıp öğrencilerimizin sağlığına zarar gelmemesi için ekiplerimizin denetimleri sıklıkla devam edecektir." dedi.


- Yazlık elbiselerin yerine kışlık elbiseler

Tavas Belediyesi bünyesinde ihtiyaç sahiplerinin elbise eksiklerini karşıladıkları Sevgi Eli’nde yazlık elbiseler kaldırılıp yerine kışlık elbiseler konuldu.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ihtiyaç sahibi vatandaşların hiç çekinmeden kendilerine ulaşabileceklerini belirterek, "Biz elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Bu kapsamda da Sevgi Elimizi baştan aşağı yeniden düzenleyerek kışa hazır hale getirdik. Yaşlılara, bakıma muhtaç, kimsesiz, dar gelirli, gazi ve şehit ailelerimize desteğimizi sürekli olarak sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.