Denizli

Denizli'den kısa kısa

19:11 24 Ekim 2016
Denizli'den kısa kısa

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçtiğimiz ay yapımına başlanan Zeybek Köprülü Kavşağı'ndaki çalışmaları inceledi.

Zolan, 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatında incelemelerde bulundu. Asfalt kaldırılarak alt yapı deplase işlemlerinin yapıldığı, gidaj duvarlarının tamamlanıp fore kazık imalatlarına başlandığı alanı inceleyen Zolan, çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Zeybek Kavşağı'nın şehirlerarası bağlantı yolu noktasında önemli bir yerde bulunduğunu dikkat çeken Zolan, "Bu nedenle burada yoğun bir trafik var. Yapacağımız köprülü kavşak ile sürücülerin ışık bekleme süresi olmayacak. Önemli bir yakıt tasarrufu sağlanacak ve daha önemlisi trafik akışı daha güvenli bir şekilde sürecek." dedi.

- Erken tanıya dikkat çektiler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin, Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı kapsamında düzenlediği etkinlikte, Doç. Dr. Namık Özkan tarafından, kadınlara meme kanserinde erken tanı, hastalığın belirtileri ve tedavi şekliyle ilgili bilgi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, konsey binasında düzenlenen eğitim programında yaptığı konuşmada, Kadın Meclisinin farkındalık yaratmak adına birçok çalışmayı hayata geçirdiğini belirterek, "Bu programlara kadınlarımızın yoğun ilgi göstererek katılması bizleri mutlu ediyor. Kadınlarımız için büyük önem taşıyan bu çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen de kadınlara erken tanının ne kadar önemli olduğunu anlatmak için bu etkinliği düzenlediklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.