Denizli

Vergi Haftası

17:59 02 Mart 2017
Vergi Haftası

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, vergisini zamanında ödeyenlere uygulanacak yüzde 5'lik indirimin mükelleflere olumlu yansıyacağına inandığını söyledi.

Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde DTO'yu ziyaret ederek, DTO Başkanı Erdoğan ile görüştü.

Ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Erdoğan, bir ülkenin kalkınması ve yaşam standartlarının artması için verginin önemli olduğunu belirtti.

Vergisini zamanında ödeyenlere uygulanacak yüzde 5'lik indirimin mükelleflere olumlu yansıyacağına inandığını belirten Erdoğan, "Bu uygulama vergisini zamanında ödeyenler için önemli bir teşviktir. Vergisini zamanında ödeyemeyenler için de düzenli ödeme alışkanlığına sevk edecektir." dedi

Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Öztaş da Maliye Bakanlığı ve bağlı birimler olarak verginin, kalkınma ve ekonomik anlamda büyümeye olan etkisini toplumun tüm kesimlerine benimsetmek amacında olduklarına dikkati çekerek, "Önemli paydaşlarımız arasında olan sivil toplum kuruluşları ile de görüşmeler gerçekleştiriyoruz. İş dünyasının talepleri ile uygulamaları güncelleme gayretindeyiz." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.