Denizli

Buldan Meslek Yüksekokulu öğrencilerine seminer ve teknik gezi

20:22 06 Mart 2017
Buldan Meslek Yüksekokulu öğrencilerine seminer ve teknik gezi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören öğrenciler için alanları ile ilgili seminer ve teknik gezi düzenlendi.

PAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Buldan Meslek Yüksekokulu'nda Moda Tasarım ve Giyim Üretim Teknolojisi programı öğrencilerine "Tekstilde Aksesuar" semineri düzenlendi, Mimari Restorasyon Bölümü öğrencileri de müze ve antik kentleri ziyaret etti.

Buldan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Moda Tasarım Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Gizem Karakan Günaydın ve Öğr. Gör. Melek Arpacı Gündoğan tarafından düzenlenen seminerde, fermuar, düğme, çıt çıt, kanca, rivet, plastik aksesuarlar üzerine üretim yapan firmanın temsilcileri Engin Ertuğrul ve Erkan Bol sunum yaptı.

Mimari Restorasyon Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Tuncay Özdemir ile bölüm öğrencileri, Aydın Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etti.

Öğrenciler, Nysa ve Tripolis antik kentlerinde yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde görerek konusunda uzman arkeolog ve restoratörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.