Denizli

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyareti

14:49 21 Mart 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyareti

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı otobüslerin Cuma günü ücretsiz olacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Mart Cuma günü Denizli'de katılacağı toplu açılış töreni dolayısıyla belediye otobüslerinin ücretsiz olacağı belirtildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak vatandaşların meydana daha kolay ulaşımını sağlamak ve oluşabilecek muhtemel trafik yoğunluğunun önüne geçmek için alınan ücretsiz otobüs kararının tüm gün uygulanacağı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 yıl önce de mart ayında Denizli'yi ziyaret ettiğini hatırlatarak, bu ziyaretin anlamının daha farklı olacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz'da tüm Türkiye'yi meydanlara çağırdığını ve bir kurtuluş mücadelesinin başlatıldığını ifade eden Zolan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanımızda toplanıp, hain FETÖ terör örgütüne tüm Denizli olarak 'dur' dedik, günlerce hep beraber nöbet tuttuk. Bu kez aynı meydanda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlerle olacak. Ben tüm hemşehrilerimi 24 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.