Denizli

Halk oylamasına doğru

18:57 23 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, halk oylaması çalışmaları kapsamında Sarayköy'deki bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Anayasa değişiklik paketinin oylamaya sunulacağı 16 Nisan'daki referandumla ilgili işçilerle bir araya gelen Ramazanoğlu, ilk görevin oy kullanmak için sandığa gitmek olduğunu, anayasa değişikliğinin kabul edilmesi durumunda güçlü bir Türkiye'nin doğacağını kaydetti.

Güçlü bir hükümeti niçin istediklerini vurgulayan Ramazanoğlu, şunları söyledi:

"Çünkü güçlü bir hükümet güven demek, istikrar demek. Güven ve istikrarın olduğu bir Türkiye; gelişen bir Türkiye demek, milli geliri artan bir Türkiye demek. Milli gelirimiz 10 bin dolar civarında ama yetmez. 40-50 bin dolar olan ülkeler var. Onlar gibi olmamamız için bir sebep yok. Bunun için bize dar gelen darbe anayasasını üzerimizden çıkarıp milletin kendi iradesiyle yaptığı yeni gömleği giymemiz, yeni anayasaya kavuşmamız gerekiyor. Güçlü ekonomi için, güçlü millet olmak için, dünyadaki mazlumların ezilmişlerin hamisi olmak için evet diyoruz."

Ramazanoğlu, daha sonra İzmir yolu üzerindeki bazı tekstil fabrikalarını ziyaret ederek işçilerle görüştü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.