Denizli

Van'daki terör saldırısı

11:09 06 Temmuz 2017
Van'daki terör saldırısı

Van'ın Başkale ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Emrah Ceylan'ın Denizli'deki babaevinde yas var.

Şehit Ceylan'ın Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesi 10016 Sokak'taki babaevinde yaşayan yakınlarına acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi. Evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Haberin duyulmasının ardından eve gelen şehidin yakınları, Ceylan ailesini teskin etmeye çalıştı.

Şehidin babası Süleyman, eşi Senem Ceylan ve üvey annesi Gönül Ceylan'ın, şehidin yaralandığı haberini aldıktan sonra Van'a gittikleri belirtildi.

Şehit Ceylan'ın öz annesi Aynur Kütük'ün ise Aydın'ın Nazilli ilçesinde acı haberi aldığı ve Karacasu ilçesine gittiği, 11 yaşındaki oğlu Süleyman Ceylan'ın ise Amasya'da dedesinin yanında haberi aldığı ve cenazeye yetişmek için yola çıktığı öğrenildi.

Şehidin cenazesinin Aydın'ın Karacasu ilçesi Esençay Mahallesi Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Van-Hakkari karayolunun emniyetini sağlamak maksadıyla mayın ve el yapımı patlayıcı araması yapan güvenlik güçlerine 3 Temmuz'da teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ceylan, tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesinde şehit olmuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.