Denizli

Değer Dergisi yayın ekibi Denizli'de

20:37 14 Temmuz 2017
Değer Dergisi yayın ekibi Denizli'de

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün yayın organı Değer Dergisi yayın ekibi, 15 Temmuz 2017 özel sayısı hazırlığı için Denizli Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi'nde bir araya geldi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Değer Dergisi yazar kadrosu ve yayın ekibinin 20 kişiden oluştuğu, ceza infaz kurumlarında görev yapan psikolog, sosyolog, öğretmen ile infaz ve koruma memurundan oluşan kadro tarafından her ay düzenli olarak çıkarılan dergide yaşama değer katan insani ve ahlaki değerlerin işlendiği ifade edildi.

Aylık 22 bin 500 adet basılan kültürel yaşam dergisi Değer'in, öncelikle tüm ceza infaz kurumlarındaki hükümlü ve tutuklulara ulaştırıldığı, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, valiliklere ve barolara ücretsiz olarak dağıtıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"15 Temmuz 2017 özel sayısı hazırlığı için Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi'nde bir araya gelen ekip, yoğun çalışmalarından fırsat buldukça çok anlamlı ziyaretlerde bulundu. Öncelikle ziyaretlerine Denizli Şehitliği ile başlayıp, canlarını bu vatan için hiç çekinmeden feda etmiş aziz şehitlerimizi hürmetle anarak ruhlarına fatiha okudu. Akhan Mahallesi'nde ikamet eden ve yakın bir zamanda bu vatan için şehit düşen Şehit Piyade Er Doğan Acar'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Sonrasında ise yine yakın bir zamanda elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper'in eşi Hakim Hatıran Alper'i Denizli Adliyesi'nde makamında ziyaret ederek başsağlığı dilendi."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.