Denizli

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

20:52 31 Ağustos 2017
Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz şehidinin kızının doğum gününü pasta ile kutladı.

Zeybekci, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Haki Aras'ın Kuşpınar Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Şehit eşi Firuze ve kızı 9 yaşındaki Arzu Aras'ın bayramını tebrik eden Bakan Zeybekci, küçük kıza doğum günü sürprizi yaptı. Getirttiği pastayla doğum gününü kutlayan Nihat Zeybekci, Arzu'nun istediği patenleri de hediye etti.

Zeybekci daha sonra Van-Hakkari Karayolu'nda yapılan kontroller sırasında teröristlerin saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Emrah Ceylan'ın Adalet Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Şehidin eşi Senem ve 11 yaşındaki oğlu Süleyman Ceylan ile görüşen Nihat Zeybekci, daha önceki ziyaretinde laptop istediğini söyleyen şehidin oğlu Süleyman Ceylan'a söz verdiği laptopu hediye etti.

Zeybekci, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit edilen Uzman Çavuş Özkan Bilgiç'in Korucuk Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret ederek, baba Necip ve anne Fatma Bilgiç ile bayramlaştı.

Nihat Zeybekci'nin ziyaretlerine, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile diğer yetkililer de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.