Denizli

Ak Vadi, Koray Avcı ile coştu

13:44 24 Eylül 2017
Ak Vadi, Koray Avcı ile coştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ak Vadi Festivali'nde Koray Avcı, konser verdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği Ak Vadi Festivali, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 7'den 70'e her kesime hitap eden festivalde çocuklar, ücretsiz kurulan dev oyun parkına yoğun ilgi gösterdi. Mehter, bando, tiyatro, halk dansları ve animasyon gösterilerinin yapıldığı festivalde çok sayıda esnaf da stant açarak vatandaşlara hizmet verdi.

Sunulan etkinliklerle keyifli bir hafta sonu geçiren Denizlililer, ateş gösterisine yoğun ilgi gösterdi. Ateş üfleme, yutma hareketleriyle izleyenleri kendine hayran bırakan ateş gösterisinin ardından Koray Avcı konser verdi.

Konserde birbirinden güzel şarkılarını Denizlililer için söyleyen ünlü sanatçı Koray Avcı, izleyenlere unutulmaz zaman geçirtti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konser sonrası Koray Avcı ve ekibine teşekkür etti.

Uzun yıllar önce Ak Vadi Parkı'ndan şehrin kanalizasyon atıklarının geçtiğini belirten Zolan, "O pis suların içinde zaman zaman çocuklar boğulurdu. Maalesef insanlarımız burada ikinci sınıf muamelesi görüyordu. Biz dedik ki Denizli'de herkes birinci sınıf insandır. Herkes en iyisine ve en güzeline layıktır dedik ve bu parkımızı yaptık." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.