Denizli

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

09:27 30 Ekim 2017
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Denizli Valiliği tarafından verilen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonunda ünlü ressam İbrahim Çallı'nın torunu Yaşar Çallı, Vali Hasan Karahan'a Atatürk portresi hediye etti.

Cumhuriyetin 94. yılı nedeniyle Denizli Valiliği tarafından Anemon Otel'de Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu verildi.

Denizli Valisi Hasan Karahan ve eşi Şule Karahan, konukları salon girişinde karşıladı.

Denizli Valisi Hasan Karahan, resepsiyonda yaptığı konuşmada geleceğin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşadıklarını belirtti.

Türk milletinin bekasının ve çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasının yegane biçiminin Cumhuriyet olduğunu vurgulayan Karahan, "Bugün haklı olarak büyük bir millet ve devlet olmanın gururunu yaşıyoruz. Büyük bir medeniyetin mirasçısı olan devletimiz, kurulduğu günden bu yana hızla büyümüş bugün sadece bölgesel misyon ve sorumluluklarını yerine getiren bir ülke değil, aynı zamanda insanlığın ortak sorunlarının çözümünde elini taşın altına koyan bir devlet olarak takdirle anılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Vali Karahan ve eşi, masaları gezerek resepsiyona katılanlarla sohbet etti.

Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılı nedeniyle Vali Karahan ve protokol üyelerince yaş pastanın kesildiği resepsiyonda, ünlü ressam İbrahim Çallı'nın torunu Yaşar Çallı, Vali Karahan'a günün anısına Atatürk portresi hediye etti.

Resepsiyona 11. Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer protokol üyeleri katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.