Denizli

Türk Kızılayı'ndan denetimli serbestlik yükümlülerine yardım

11:29 12 Aralık 2017
Türk Kızılayı'ndan denetimli serbestlik yükümlülerine yardım

Denizli'de denetimli serbestlik altındaki yükümlülere ve ailelerine yardım yapılması konusunda Türk Kızılayı ile işbirliği protokolü imzalandı.

Hükümlülerin yeniden suç işlemelerinin önlenmesi ve yeniden topluma kazandırılması için yürütülen denetimli serbestlik uygulamaları kapsamında, ihtiyaç sahibi yükümlü, eski hükümlü ve birinci dereceden aile üyelerine ayni yardım yapılarak kişilerin desteklenmesi amacıyla Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanlığı arasında "denetimli serbestlik altındaki yükümlülere ve ailelerine yardım yapılması" konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

Yapılan işbirliği çerçevesinde Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ile Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otcu arasında protokol imzalandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz, her ne kadar kişiler suç işlemiş olsa da cezalarını çektikten sonra topluma yeniden kazandırılmalarının önemli olduğunu ve bu konuda tüm kurumlara düşen görevler olduğunu vurguladı.

Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Otcu ise, Kızılay olarak tüm vatandaşların olduğu gibi hükümlülerin ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine de kapılarının açık olduğunu, ulaşabildikleri her ihtiyaç sahibine imkanları doğrultusunda yardımcı olabileceklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.