Denizli

Denizli'de üst geçit yapım çalışmaları

15:12 14 Aralık 2017
Denizli'de üst geçit yapım çalışmaları

Zolan, 42 metre uzunluğundaki üst geçidin 90 ton çelik kullanılarak yapıldığını kaydetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı tamamlanan üst geçitle ilgili, "Vatandaşların tırnağına bile zarar gelmesini istemiyoruz. Bu yatırımla bir can kaybını önleyebilirsek, bir insanımızın acı çekmesini önleyebilirsek kendimizi mutlu addederiz." dedi.

Zolan, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşımı için yatırımlara devam ettiklerini söyledi.

Üniversite yaya üst geçidi yürüyüş tabyasının yerleştirme işlemini yerinde incelediklerini ifade eden Zolan, "Vatandaşların tırnağına bile zarar gelmesini istemiyoruz. Bu yatırımla bir can kaybını önleyebilirsek, bir insanımızın acı çekmesini önleyebilirsek kendimizi mutlu addederiz. Yeni yaya üst geçidimiz hayırlı olsun." dedi.

Denizli-Antalya karayolunun yayalar tarafından daha rahat ve güvenli olarak kullanılmasını sağlayacak üst geçidin tamamlanarak hizmete sunulduğunu belirten Zolan, "Özellikle üniversite öğrencilerimizin yoğun yaşadığı bu bölgemizde üniversitemize, hastane ve yolun iki yakasındaki iş yerlerine rahat ulaşım açısından burada bir yaya üst geçidi ihtiyacı vardı. Üst geçit sözünü vermiştik, çalıştık projelendirildi ve bugün artık köprü konuyor. İnşallah kısa sürede geçişler sağlanacak." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.