Denizli

Vali Karahan'a ziyaret

13:32 16 Aralık 2017
Vali Karahan'a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Denizli Valisi Hasan Karahan'ı ziyaret etti.

Vali Karahan, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, kent konseylerinin önemine dikkat çekti.

Türkiye'de birçok ilde kent konseylerinin hizmet verdiğini ifade eden Karahan, "Denizli'de de bu şekilde başarılı çalışmalar yapılması ilimizin gelişimi için önemli. Bu şehirde yaşıyorsak sorumlulukları, hemşehrilik bilincini taşımamız lazım. Denizli her yönü ile örnek bir şehir. Yeni dönemde de başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum." diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise Denizli'de Kent Konseyi'nin 20 yıllık bir geçmişi olduğunu ve başarılı birçok çalışmanın altına imza attığını ifade ederek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclislerimizin kasım ayında seçimli olağan genel kurulları yapıldı. Engelliler, gençlik ve kadın meclisimizin seçimlerini gerçekleştirdik." dedi.

Ziyarete, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal ve meclislerin yeni yürütme kurulu üyeleri katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.