Denizli

Vali Karahan ve Başkan Zolan'dan yeni yıl mesajı

12:56 30 Aralık 2017
Vali Karahan ve Başkan Zolan'dan yeni yıl mesajı

Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Karahan, mesajında, sevinçleriyle, hüzünleriyle bir yılı daha geride bıraktıklarını, yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve sevincini de hep birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti.

Yeni yılın, geçmiş bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, geleceğe ilişkin yol haritalarının tekrar belirlenmesi, planlanması ve gözden geçirilmesi için iyi bir vesile olduğunu aktaran Karahan, şunları kaydetti:

"2017 yılında, ülkemizde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları millet olmanın verdiği güçle, dirayetle, bir ve beraber olarak, kardeşçe kenetlenerek hep birlikte aştık. Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye'nin en önemli güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder, tüm Denizli halkının yeni yılını kutlarım."

- Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2018 yılının dünyaya, Türkiye'ye ve Denizli'ye huzur ve barış getirmesini diledi.

Denizli için büyük projelerin hayata geçtiği 2017 yılının ardından yeni yılda da hizmetlerinin aynı heyecan ve azimle devam edeceğini ifade eden Başkan Zolan, Denizli'nin hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiği vizyon ve örnek kent olmayı sürdüreceğini, yeni yılda hayata geçirecekleri birçok projenin heyecanını şimdiden yaşadıklarını vurguladı.

Ülkeyi istikrarsızlaştırmaya çalışanlara ve aziz Türk milletinin yürüyüşüne engel olmak isteyenlere karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ve önderliğinde "dur" demeye devam edeceklerini, Türkiye'nin yeni yılda da mazlumların ve mağdurların yanında yer alacağını vurgulayan Zolan, "Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde atılımlarını hız kesmeden sürdürecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının Denizli'mize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.