Denizli

Denizli'den kısa kısa

17:40 19 Ocak 2018
Denizli'den kısa kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki 10 mahalledeki üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, 3384 Sokak'ta sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı ve toplam 6 şeritten oluşan güzergaha, 2 bin 400 ton asfalt döküldüğü kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Birçok noktada ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahatı ve memnuniyeti için çalışıyor. Şu anda 11 mahallemizde üst yapı çalışması yürütüyoruz. İnşallah çalışmalarımız sona erdiğinde, kentimiz çok daha güzel olacak. Sizlerden aldığımız destek ve dualarla çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

- Başkan Osman Zolan DTB'yi ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Borsası'nın (DTB) aylık olağan meclis toplantısına katıldı.

Zolan, mecliste yaptığı konuşmada, belediyenin Denizli'de hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları anlattı.

"İlk günkü heyecanımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diyen Zolan, "Denizlimize her geçen gün artı değer kazandırmak için çalışıyoruz. Borsamızın ve üreticilerimizin daha iyi hizmet alabilmesi, önlerindeki engellerin aşılması için elimizden gelenin en iyisini yapıyor, Büyükşehir Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

DTB Başkanı İbrahim Tefenlili ise Osman Zolan'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Denizli'ye 'Büyükşehir' hüviyeti kazandırdığınız hizmetleriniz nedeniyle çok teşekkür ederiz. Borsamızın çalışmalarını en iyi şekilde destekleyip bizlere de güç veriyorsunuz." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.